İstanbul Ortopedi Merkezi

İSOM - İstanbul Ortopedi Merkezi (Levent) günlük yaşamamızda her zaman karşılaşabileceğiniz kas-iskelet sistemi hastalıklarının tanısı, tedavisi ve rehabilitasyonu konularında hizmet vermektedir.

Merkezimizde her türlü ortopedik rahatsızlığın yanı sıra eklem protezi, skopi destekli ortopedik ameliyatlar (doğuştan kalça çıkığı, çarpık ayak), omurga hastalıkları (bel ve boyun fıtığı), travma (kırık ve çıkıklar), el cerrahisi, artroskopik diz ameliyatları (menisküs yırtığı, ön çapraz bağ), omuz (rotator cuff yırtığı) kalça, ayak bileği, el cerrahisi, diz kalça ve omuz protez ameliyatları, kol bacak kısalık ve eğrilikleri, ayak sağlığı, kas iskelet sistemi tümörleri, kompleks cerrahi rekonstrüksiyonlar, plastik cerrahi,  fizik tedavi ve rehabilitasyon  gibi özel dallarda da konusunda uzman hekimler tarafından tedavi edilmektedir.

Spor yaralanmaları konusunda da en gelişmiş tekniklere  uygun her türlü cerrahi ve konservatif tedavi merkezimizde uygulanmaktadır.  Cerrahi sonrası ağrının kontrolü ve hastanın rehabilitasyonu ile hastalarımızın yaşam kalitesi ön planda tutulmaktadır. Cerrahi girişimler epidural ve spinal anestezi ile daha etkin ve güvenli olarak yapılabilmekte, hastalarımızın en kısa sürede ve ağrısız olarak aktif yaşam tarzlarına dönmeleri sağlanmaktadır.

Bilgi ve Randevu Formu
Hemen sizi arayalım

Gizlilik Beyanı

Misafirlerimizin sağlık grubumuzu tanıması ve hizmet ve etkinliklerimizden haberdar olması; bunun yanı sıra vizyon ve misyonumuzu bu vesileyle sizlere yansıtmak ve web aracılığıyla sizleri bilgilendirebilmek bizim önceliğimizdir.


Dolayısıyla; şu anda bulunduğunuz web sitemiz ve mikrositelerimizi hiçbir kişisel bilginizi paylaşmak mecburiyetinde olmaksızın ziyaret edebileceğinizi bildirmek isteriz. Bununla birlikte; sağlık grubumuzdan çeşitli konularda bilgi edinmek üzere web sitelerimizde özgür iradenizle paylaşabileceğiniz; ad, soyad, telefon numarası, e-posta ve bunlarla sınırlı olmamak üzere kişisel durumunuzu yansıtacak hiçbir bilginin 3. kişilerle paylaşılmayacağını önemle ifade ederiz.


Bu yönde siz misafirlerimizce web sitemiz üzerinden paylaşılan kişisel bilgileriniz; yalnızca sağlık grubumuz tarafından ve talebinizi gerçekleştirme doğrultusunda olmak üzere iş ortaklarımızca amacına uygun olarak kullanılabilecektir.


Sağlıklı Günler Dileklerimizle...